skip to Main Content

Workshop fotografie door Anne Breel op zaterdag 1 oktober 2022

‘Met het oog op Façade 2022’

locatie:   Balans 17 te Middelburg
tijd:         van 10.00 – 17.00 uur
kosten:   € 20,- inclusief lunch

Aanmelden vóór 26 september via info@cbkzeeland.nl

Anne Breel
Van origine is Anne Breel keramiste met verschillende uitstapjes naar diverse disciplines. In 2008 is zij aan de Fotovakschool in Rotterdam de Hbo-opleiding “Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie” begonnen, welke zij in 2012 succesvol afrondde. Anne is de fotograaf van de Façade 2012, 2017 en 2022 installaties voor de catalogi en de social media.

 

 

Anish Kapoor (foto Anne Breel)

De workshop
Wij starten om 10.00 uur bij CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg met een inleiding tot de workshop. Anne formuleert een opdracht waarmee de deelnemers aan de slag gaan. De deelnemers gaan rond 11:00 uur het centrum van Middelburg in om de opdracht uit te werken en komen om ± 13.00 uur terug naar de Balans voor de lunch. Daar worden ook drie foto’s door de deelnemer zelf geselecteerd en eventueel bewerkt. Na de lunch worden de geselecteerde foto’s onder leiding van Anne gezamenlijk besproken.
Om ± 16.30 uur sluiten we de middag af met een drankje. Resultaten van de workshop zullen geplaatst worden op onze Façade website en op onze andere sociale media kanalen.

Installaties Jaap van den Elzen en Erwin Wurm, foto’s Anne Breel

Apparatuur
Naast een goedwerkend digitaal fototoestel (geen smartphone) en eventueel statief vragen wij u een laptop mee te nemen waarop u een (eenvoudig) fotobewerkingsprogramma heeft. Tijdens het fotograferen kunnen materialen in de zaal worden achtergelaten. Medewerkers van CBK Zeeland zijn steeds aanwezig op de locatie.

Betaling
De kosten voor deze dag bedragen 20 euro inclusief lunch, koffie, thee en drankjes. Graag dit bedrag bij binnenkomst betalen, ook pinnen is mogelijk.

Parkeren
Fietsen kunnen geplaatst worden bij CBK Zeeland. Voor auto’s zijn er voldoende parkeergelegenheden in de buurt.

Aanmelden
Aanmelden workshop fotografie vóór 26 september 2022 via info@cbkzeeland.nl

Reageer snel want VOL = VOL 
Alvast een fijne fotografiedag gewenst!

 

Back To Top